Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde kaybolan 63 yaşındaki Halis Şimşek için arama kurtarma çalışmaları dördüncü gününde de devam ediyor. Bayram tatili nedeniyle Eğirdir ilçesine gelen Şimşek, Sivri Dağı Oluklacı mevkiinde kayboldu ve aranmaya başlandı. Arama çalışmalarına 200 kişi katılıyor ve iz takip köpekleri, dronlar ve İnsansız Hava Aracı (İHA) da kullanılıyor.

Eğirdir Turizm Tanıtma ve Doğa Sporları Kulübü (ETUDOSK) Başkanı Durmuş Uçgun, kaybolduğu günden bu yana arama çalışmalarına katıldıklarını belirtti. Uçgun, bugün de tarama yapmak için Oluklacı mevkiine çıktıklarını ve çalışmalara hızla devam ettiklerini söyledi. Arama ekibinin yaklaşık 200 kişiden oluştuğunu ve gün boyunca arama çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Uçgun ayrıca yaptıkları çalışmalarda herhangi bir iz veya ipucu bulunmadığını ve yarın dağın kuzey yamacını tarayacaklarını belirtti.