Gözden kaçırmayın

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret EttiAk Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'nun talimatıyla, ilçemize atanan sağlık çalışanları için özel tasarlanmış hediye paketleri hazırlandı. Bu paketlerde, sağlık çalışanlarının isimlerine özel olarak tasarlanmış kupa bardak, kolonya ve ajanda bulunuyor. Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'nun hoş geldin dilekleri ve selamlarıyla birlikte, ekiplerimiz atanan sağlık çalışanlarını ziyaret etti ve hediye paketlerini teslim etti.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, kendilerine ve ilçeye hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi: "Hükümetimiz ve Emirdağ Belediyesi olarak sağlık çalışanlarımıza her alanda destek vermekteyiz ve vermeye devam edeceğiz. Yeni gelen sağlık çalışanlarına hoş geldiniz diyor, görevlerinde başarılar diliyorum."

Yeni görevlerine başlayan sağlık çalışanları, kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya teşekkür ettiler.