Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik'te dün gece bir tırın altına giren araçta ağır yaralanan sürücü, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bilecik - Eskişehir karayolu Şelale Rampaları'nda meydana gelen kaza, dün gece gerçekleşti. Mehmet Ali Çelik'in kullandığı 10 ZB 064 plakalı otomobil, Şelale Rampaları mevkiine geldiğinde önünde seyreden Talha K.'nın yönetimindeki 70 FU 927 plakalı tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil tırın altına girdi ve sürücü ile yolcu olan eşi Özlem Çelik araç içinde sıkıştı. Bilecik Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri, yaralıları sıkıştıkları yerden kurtardı. Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen ağır yaralı sürücü, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Cenazesi, otopsisinin ardından memleketi Afyonkarahisar'a bağlı Emirdağ ilçesine gönderildi.

Öte yandan, sürücünün eşi olan Özlem Çelik ise Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi edildikten sonra taburcu edildi.