Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Isparta Belediyesi, geçen sene çöken Davraz Çarşamba Kapalı Pazaryeri'nin yeniden yapılması çalışmalarını yoğun kar yağışı nedeniyle duraksamadan sürdürüyor. Yapının çatısı Güneş Enerjisi Santraline uygun olarak tasarlandı ve altyapı çalışmaları tamamlandı. Kolon montajları büyük ölçüde tamamlandı ve şu anda uzay çatı sisteminin montaj çalışmaları devam ediyor.

Davraz Çarşamba Kapalı Pazaryeri 6 bin 750 metrekarelik bir alana sahiptir ve toplamda 7 bin 857 metrekarelik bir bölgeyi kapsar. Yüklenici firma, kapalı pazar yerinin üstünü kapatma çalışmalarını sürdürürken, Saha Şefi Nihan Sena Hidişoğlu da çalışmalar hakkında bilgi verdi. Hidişoğlu, altyapı çalışmalarının tamamlandığını ve büyük ölçüde kolon dökümlerinin tamamlandığını belirtti. Yüklenici firma, önümüzdeki günlerde diğer bölümlerin çelik kolonlarını yerleştirecektir. Uzay çatı montajı devam etmektedir ve bunun için bir vinç kullanılacaktır. Montaj işlemi tamamlandıktan sonra sandviç panellerle çatı çalışması başlayacaktır. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması planlanmaktadır.