Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Pazaryeri Organize Sanayi Bölgesi'nde (PORSAB) altyapı çalışmaları devam etmektedir. Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay ve OSB Müdürü Muammer Yıldırım, yürütülmekte olan yağmur suyu, kanalizasyon, su şebeke hattı ve elektrik altyapı çalışmalarını yakından inceleyerek, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Kaymakam Altay, PORSAB'ın konumundan dolayı bölgedeki yatırımcılar tarafından tercih edildiğini belirterek, Pazaryeri ilçesindeki fabrikaların yapımının tamamlanmasıyla iş istihdamında oluşacak sorunların giderileceğini aktardı.

Kaymakam Altay, PORSAB'da bulunan bazı altyapı eksikliklerinin yapılan çalışmalarla tamamlanacağını vurgulayarak, "Yağmur suyu, kanalizasyon, su şebeke hattı ve elektrik altyapısı gibi çalışmaların yürütüldüğü noktalarda yerinde incelemelerde bulunduk ve firmadan bilgi aldık. Pazaryeri ilçemize sağladıkları desteklerden dolayı Bilecik Valimiz Sayın Dr. Kemal Kızılkaya'ya teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.