Gözden kaçırmayın

Vakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret EttiVakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret Etti

Kütahya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü İlaçlama Birimi ekipleri, şehir genelindeki ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


Kütahya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü İlaçlama Birimi ekipleri, vatandaşlardan gelen talepler ve ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Yeni ekipman ve araçlarla desteklenen ekipler, ilaçlama faaliyetlerine kesintisiz devam ediyor. Özelikle Yoncalı Mahallesi başta olmak üzere, vatandaşların yoğun olarak kullandığı ve haşere sorununun yoğun olduğu alanlarda çalışmalarını yoğunlaştırıyorlar.


Ekiplerimiz, Dünya Sağlık Örgütü ve Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış Biyosidal Ürünler Mesleki Yeterlilik Belgesi'ne sahiptir. Bu belgeye sahip olan ekiplerimiz, vatandaşların taleplerine ve planlanan programa göre ilaçlama faaliyetlerine devam edecektir.