Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de yaşanan olayda Emir Efe A. ve babası Erol A., ağabeyiyle yaşadıkları husumet nedeniyle evlerine gelen bir kişiyi öldürmekle suçlanıyor. 12 Haziran gecesi Emek Mahallesi'nde yaşanan olayda, tartışmanın büyümesi sonucu Emir Efe A. tarafından bıçaklanan Suat Akarsu hayatını kaybetti. Olayın ardından gözaltına alınan baba oğul tutuklandı ve kasten öldürme suçundan müebbet hapis cezası istemiyle mahkemeye sevk edildi.



Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, tutuklu baba oğul hakkında kasten öldürme suçundan müebbet hapis cezası talep ediliyor. Soruşturma tamamlandıktan sonra hazırlanan iddianame Eskişehir 3. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.



Katil zanlısı Emir Efe A.'nın savcılıktaki ifadesinde, "Olaydan dolayı pişmanım. Amacım sadece kendimi ve babamı korumaktı. Kimseyi öldürmek ya da yaralamak istemedim" dediği öğrenildi. Emir Efe A. ve babası Erol A. ise tutuklu olarak cezaevine gönderildi.