Hafta sonu yağış beklenmiyor.

Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar'da hafta sonu hava sıcak ve güneşli olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre, cumartesi günü en yüksek sıcaklık 34 derece, en düşük sıcaklık 17 derece olacak. Pazar günü ise en yüksek sıcaklık 35 derece, en düşük sıcaklık 18 derece olacak. Hafta sonu yağış beklenmiyor.

Hafta sonu hava güzelken Afyonkarahisar'da yapılacak çok şey var. Tarihi ve kültürel zenginlikleriyle ünlü şehirde, Frig Vadisi, Afyon Kalesi, Ulu Cami, Afyonkarahisar Müzesi, Zafer Müzesi gibi yerleri gezebilirsiniz.

Termal kaynaklarıyla da bilinen şehirde, Gazlıgöl Kaplıcaları, Sandıklı Hüdai Kaplıcaları, Ömer-Gecek Kaplıcaları gibi yerlerde rahatlayabilirsiniz.

Afyonkarahisar'ın lezzetli yemeklerini ve tatlılarını da denemeyi unutmayın. Kaymaklı ekmek kadayıfı, haşhaşlı lokum, sucuk, keşkek, çörek gibi yöresel lezzetler sizi bekliyor.