Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de bir iş adamına silahlı saldırı düzenleyen ve polis ekipleri tarafından yakalanan 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı. Ancak saldırının azmettiricisi olduğu iddia edilen Şahin K., olaydan yaklaşık 5 ay sonra Ankara'da yakalandı ve adliyeye sevk edildi.

27 Ocak tarihinde Eskişehir'in Odunpazarı İlçesi'nde yaşanan olayda, iş adamı Tufan C.'ye silahlı saldırı gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın üzerinden geçen 5 aydan sonra şüphelilerin peşine düştü. Tufan C.'nin kolundan ve bacağından yaralandığı saldırıya karışan şüphelilerin yakalanması için kent genelinde operasyonlar düzenlendi.

Operasyonlar sonucunda Sedat K., Caner M., Şahin T., Murat K., Soner T. ve Serdar D. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Soruşturma sonucunda Sedat K., Caner M., Şahin T. ve Murat K. tutuklandı, Soner T. ile Serdar D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayın azmettiricisi olduğu iddia edilen Şahin K., polis ekiplerince yaklaşık 5 ay sonra Ankara'da düzenlenen operasyonla yakalandı. Şahin K. Eskişehir'e getirildi ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şimdi adli süreç başlayacak.