Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Sistemi öğrencilerine yönelik Yaz Kampüs Programı'nın üçüncüsünü gerçekleştirdi. Program, 5-11 Haziran 2023 tarihleri arasında Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) işbirliği ile düzenlendi. Öğrencilere kişisel gelişim, sosyal hayatı deneyimleme ve Eskişehir'i tanıma fırsatı sunulan bu program çeşitli illerden ve yurtdışından katılımcılarla gerçekleştirildi.

Programın ilk gününde öğrenciler, Yunus Emre Kampüsü turuna katıldı ve daha sonra Fotoğrafçılık seminerine katıldı. Programın devamında ise çeşitli eğitimler ve etkinlikler düzenlendi. Sabah oturumlarında Teknoloji ve Öğrenme, Sağlıklı Yaşam, Sözsüz İletişim ve Beden Dili, Gastronomi Tarihi gibi konular ele alındı. Öğleden sonra ise rehberler eşliğinde şehir turu ve müze gezileri düzenlendi. Katılımcılar ayrıca Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri yönetici ve öğretim elemanlarıyla da tanışma fırsatı buldular. Programın son gününde ise Açıköğretim Sistemi Mezuniyet Töreni düzenlendi.

Katılımcılar, Anadolu Üniversitesi kampüsünü ve Eskişehir'i ziyaret etmekten ve Açıköğretim Sistemini yakından tanımaktan çok memnun olduklarını belirttiler. Gelecek yıllarda da Açıköğretim Sistemi öğrencilerine yönelik Yaz Kampüs Programları düzenlenmeye devam edecek.