Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Tepebaşı Belediyesi, Eskişehirlileri açık havada sporla buluşturmak için ilçenin farklı noktalarında düzenlediği egzersiz ve yoga eğitimlerini sürdürüyor.



Tepebaşı Belediyesi'nin sağlıklı bir yaşamı teşvik etmek amacıyla düzenlediği etkinlikler devam ediyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bu etkinlikler kapsamında yapılan sabah egzersizleri, pazartesi, salı, çarşamba, perşembe ve pazar günlerinde uzman spor eğitmenleri eşliğinde gerçekleştiriliyor. Pazartesi ve çarşamba günleri Batıkent Mahallesi Bestekar Hacı Arif Bey Parkı'nda saat 09.00'da, salı ve perşembe günleri Batıkent Mahallesi M. Abdülcemil Kırımoğlu Parkı, Şeker Parkı ve Kumlubel'de saat 09.00'da, pazar günleri ise Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı'nda saat 09.50'de ve Özdilek Koruluk Alanda saat 11.15'te başlıyor.



Ayrıca uzman eğitmenler yönetiminde yapılan yetişkin yoga eğitimleri, haftada bir kez iki farklı noktada düzenleniyor. Yoga eğitimleri, vücut esnekliğini ve dengeyi artırmanın yanı sıra stres ve nefes alışverişine de katkı sağlıyor. Cumartesi günleri Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı'nda saat 09.50-10.50, Özdilek Koruluk Alanda ise saat 11.15-12.15 arasında gerçekleştiriliyor. Ayrıca pazar günleri Özdilek Koruluk Alanda çocuk Tae Bo yapılıyor. Duruşu ve dengeyi düzenleyen çocuk Tae Bo saat 11.00 ila 12.00 arasında düzenleniyor.



Egzersiz programlarına katılmak isteyen vatandaşlar, yanlarında havlu, su ve mat getirmeleri gerektiği konusunda uyarıldı.