Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de öğleden sonra meydana gelen şiddetli dolu ve yağmur sonucunda bir ağaç zarar gördü ve bir otomobil de hasar aldı. Kentin birçok noktasında yağmur sularının birikmesi nedeniyle caddeler suyla doldu. Kısa süreli yoğun yağış ve dolu sonucunda büyük bir çınar ağacının bir dalı kırıldı ve diğer büyük dal da kopmak üzere tehlike oluşturdu. Kırılan dal elektrik trafosuna zarar verdi ve betondan yapılmış elektrik direğinin üst kısmını kırdı. Ayrıca dalın altında park halinde olan bir otomobil de zarar gördü. Olayın ağaca düşen yıldırım nedeniyle meydana geldiği düşünülmektedir.

Bölgede yaşanan bu olay sonucunda elektrikler kesildi ve yetkililer olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Mahalle Muhtarı Sevgi Doğan da olay yerine giderek ağacın tehlikesiz hale getirilerek kesilmesi veya budanması gerektiğini belirtti ve mahalle sakinlerine geçmiş olsun dileklerini iletti.