Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nün yayınladığı hava tahmin raporuna göre bu akşam saatlerinde Eskişehir'in kuzey ile batı kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamaya göre, Eskişehir'in kuzey ve batı kesimlerinde bu akşam saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış olması bekleniyor. Gece saatlerinde ise Eskişehir ve çevresinde parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. Buna ek olarak, hava sıcaklığının 1 ila 3 derece düşmesi tahmin ediliyor. Yağışın yerel olacağı ve bazı noktalarda dolu yağışı ile birlikte kısa süreli etkili olabileceği konusunda uyarılar da yapıldı. En yüksek hava sıcaklığı 37 derece olarak Sarıcakaya ilçesinde, en düşük sıcaklık ise Mihalıççık ilçesinde 27 derece olması bekleniyor. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, halkı olası yağışlara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.