Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de bir iş adamına yönelik gerçekleşen silahlı saldırıyla ilgili olarak polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, azmettirici olduğu gerekçesiyle yakalanan bir şahıs tutuklandı. Bu olayla ilgili olarak toplamda 5 kişi tutuklandı.

27 Ocak'ta Odunpazarı ilçesi Yeni Mahalle Porsuk Bulvarı'nda gerçekleşen olayda, iş adamı Tufan C. silahlı saldırıya maruz kaldı. Bu olay üzerine Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı olan Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışmalarına başladı. Şüphelileri yakalamak amacıyla kentin çeşitli noktalarında belirlenen adreslere operasyon düzenlendi ve 6 şüpheli yakalandı. Ancak Sedat K., Caner M., Şahin T. ve Murat K. tutuklanırken, diğer şüpheliler Soner T. ve Serdar D. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayın azmettiricisi olarak iddia edilen Şahin K. ise yaklaşık 5 ay sonra Ankara'da gerçekleştirilen bir operasyonla yakalandı. Eskişehir'e getirilen Şahin K., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan Şahin K., Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.