Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi, sağlık alanında yüzlerce yeni mezununu mezuniyet törenleriyle uğurladı. Dereceye giren öğrencilere başarı belgelerinin verildiği törenlerde, tüm mezunlar sahneye çıkarak diplomalarını aldılar.

Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Diş Hekimliği Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Bolvadin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Şuhut Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Tıp Fakültesi'nin 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Törenleri, AKÜ Atatürk Kongre Merkezi'nde Rektör Prof. Dr. Nurullah Okumuş ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ümit Dündar ve Prof. Dr. Adem Aslan'ın ve diğer yöneticilerin, akademik ve idari personelin, mezunların ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Atatürk SHMYO mezuniyet töreninde, okul birincisi Zehra Okat ve Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Öznur Gürlek Kısacık konuşmalar yaptı. Gürlek Kısacık, Atatürk SHMYO'nun mezunlarını mesleki yetkinlikleriyle gurur duyduklarını belirtti.

Rektör Prof. Dr. Nurullah Okumuş ise mezunlara sağlık sektöründe liderlik yapacakları sorumluluklarının bilincinde olmalarını vurguladı. Mezunların AFSÜ'nün sunduğu eğitimle donanmış aydın bireyler olarak başarılı bir kariyer hikayesi yazmalarını temenni etti. Ayrıca ailelere ve akademisyenlere de destekleri ve özverili çalışmaları için teşekkür etti.

AFSÜ Diş Hekimliği Fakültesi'nin ilk mezunlarının heyecanını yaşadığı törende, Dekan Prof. Dr. Mehmet Sinan Evcil ve Rektör Prof. Dr. Nurullah Okumuş konuşmalar yaptı. Evcil, mezunların toplumun a