Gözden kaçırmayın

AK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret EttiAK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret Etti

Kütahya'nın Emet ilçesinde, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla tamamlanan Bursa Millet Bahçesi'nin açılışı gerçekleştirildi.


Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle ilçeye kazandırılan Bursa Millet Bahçesi'nin açılışı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Emet Kaymakamı Hasan Çiçek ve Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan'ın katılımıyla gerçekleşti.


Bursa Millet Bahçesi'nin açılışında konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ülkenin gerçekten zor bir dönemden geçtiğini belirtti.


Başkan Aktaş, "Avrupa ülkelerinin durumları ortada. Bizler de belki ekonomik anlamda bu küresel ekonomik krizin etkilerini yaşıyoruz, ama birçok Avrupa ülkesine göre ülkemizde yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Bakınız Emet'imizin alt yapı çalışmaları. Bu zor günlerde alt yapı çalışmaları ilçemizde yoğun olarak devam ediyor. Belki halkımız bu çalışmalardan mağdur da oluyor. Ama şu bir gerçek ki Emet Belediyesi ilçenin gelecek 50 yılına yatırım yapıyor. Bu sıkıntılar geçici olup hizmetler kalıcıdır" dedi.