Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Bilecik'te oynanan Yeniköyspor-Gülümbespor maçında Yeniköyspor, rakibini 4-2 yenerek şampiyonluğunu ilan etti. Ancak yapılan bir kural hatası sonucunda Yeniköyspor, 3-0 hükmen mağlup sayılarak şampiyonluğunu rakibine hediye etti.

Bilecik'te 2022-2023 futbol sezonu sona erdi ve A ve B gruplarının şampiyonları belli oldu. A grubunun şampiyonu Gülümbespor, B grubunun şampiyonu ise Akpınarspor oldu. Bu şekilde Bilecik 1. Amatör Lig'e yükselmeyi başardılar. A grubunda mücadele eden Yeniköyspor ve Gülümbespor, lig'in son haftasında karşı karşıya geldi. Yeniköyspor, bu maçtan 4-2 galip ayrılarak şampiyonluğu ilan etti. Ancak daha sonra yapılan incelemeler sonucunda Yeniköyspor'un kural hatası yaptığı ortaya çıktı. Gülümbespor yönetimi bu durumu TFF'ye iletti ve yapılan incelemeler sonucunda Gülümbespor, maçı 3-0 hükmen kazandı.

Bu durumda Yeniköyspor'un puanı 9'a düşürüldü ve Gülümbespor'un puanı 14'e yükseldi. Ancak Yeniköyspor hala ligde 1 maçı eksikti. Deplasmanda Bayırköyspor Belediye Spor'u yense bile artık şampiyonluğunu rakibine hediye etmiş oldu.