Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı SunulduGaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı Sunuldu

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Çamlıca Kapalı Pazaryeri'ni ziyaret ederek sosyal donatıların yer alacağı katın çalışmalarını inceledi. Başkan Ataç, "Çamlıca'mızın merkez olma hayalini gerçekleştiriyoruz" dedi.

Tepebaşı Belediyesi, Çamlıca Kapalı Pazaryeri'nin üst katında devam eden çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşlar için güvenli bir pazar alışverişi imkanı sunan Çamlıca Kapalı Pazaryeri, vatandaşlara çeşitli hizmetler sunmaya hazırlanıyor. Çamlıca Kapalı Pazaryeri'nin ihalesi geçen aylarda yapıldı ve çalışmalara başlandı. Pazaryerine ikinci bir kat eklenerek sosyal tesisler vatandaşla buluşturulacak. Çamlıca Mahallesi'nde bulunan pazaryerinin ikinci katında 3,800 metrekarelik bir alanda 2 adet düğün salonu, 2,160 metrekarelik bir pazar marketi, 900 metrekarelik bir etüt merkezi ve 850 metrekarelik bir belediye hizmet alanı yer alacak.

"Çamlıca ve Eskişehir'e hizmet verecek"

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, yapımda olan merkezi ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Ataç, ilgililerden bilgi aldıktan sonra yaptığı açıklamada, "Bu bölgenin ihtiyaçlarını tespit ederek sosyal donatı alanı oluşturmak istedik. Zaten Çamlıca Kapalı Pazaryeri'ni iki katlı olarak planlamıştık. Şimdi Çamlıca'mızın merkez olma hayalini gerçekleştiriyoruz. Düğün salonlarıyla birlikte bir pazar marketi ve pazaryeri olacak. Bunun yanı sıra özellikle çocuklarımız için bir etüt merkezi açacağız. Ayrıca, ilk açtığımız belde evi yıkılacak ve yerine bir kreş yapılacak, belde evi buraya taşınacak. Bugüne kadar açtığımız merkezler çocuklarımız, gençlerimiz ve kadınlarımız tarafından yoğun ilgi gördü. Tepebaşı bölgesi yeniliklere açık bir bölge ve yaptığımız hizmeti çok iyi değerlendiriyorlar. İnşallah burayı da açarak, Çamlıca'ya ve Eskişehir'e hizmet vermeye başlayacağız" dedi.

İncelemeler sırasında Başkan Ataç'a Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Nuray Çayır da eşlik etti.