Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Bursa'da düzenlenen Okul Sporları Türkiye Özel Sporcular Şampiyonası'nda, Elif Aracı adlı sporcu Afyonkarahisar'ı temsil ederek büyük bir başarı elde etti. 300 metre koşu yarışında Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazanan Elif Aracı, aynı zamanda 100 metre yarışında da Türkiye ikincisi oldu. Bu önemli şampiyonaya, Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen özel sporcular katıldı ve Elif Aracı, rakiplerine karşı üstünlük sağlayarak altın ve gümüş madalya almaya hak kazandı.

Afyonkarahisar'ın gururu olan Elif Aracı, bu önemli başarılarıyla hem kendisi hem de şehri adına büyük bir sevinç kaynağı oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Elif Aracı'nın disiplinli antrenmanları ve inanılmaz bir azimle çalışmasının bu büyük başarıya ulaşmasını sağladığını belirtti. Kasapoğlu ayrıca, sporcunun ilerleyen zamanlarda ülkemizi ulusal ve uluslararası platformlarda temsil etmesini umduğunu ifade etti. İl Müdürü, başarıda emeği geçen sporcu, ailesi ve antrenörünü de tebrik etti.