Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de hırsızlık şüphelisi olan bir grup şahsın evinde yapılan operasyon sırasında yetkililer saldırıya uğradı. İHA muhabiri, yaşananları kaydetmeye çalışırken şahısların saldırısına maruz kaldı.



Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Esentepe Mahallesi Varna Sokak'ta bulunan evde arama yapmak için İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerini de yanlarına alarak bir operasyon düzenledi. Ancak, şüphelilerin evde bulunmasıyla birlikte ekipler mukavemetle karşılaştı. Bu sırada olay yerinde bulunan İHA muhabiri, şahıslar tarafından saldırıya uğradı ve saldırının tamamı cep telefonuna kaydedildi.



Saldırının ardından şahıslar, jandarma ve polis ekiplerine küfür ve hakaretlerle devam etti. Ancak, ekipler biber gazı kullanarak şahısları etkisiz hale getirdi. Ümit G. ve Ahmet G. jandarma tarafından, Halil P. ve Abdulbaki P. ise polis tarafından gözaltına alındı. Şahısların polis, jandarma ve basın mensuplarına yönelik saldırıları nedeniyle adli işlem başlatıldı.