Gözden kaçırmayın

Vakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret EttiVakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret Etti

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Yaz ve Engelsiz Spor Okulları'nın açılış programında renkli bir etkinliğe sahne oldu. Her yıl Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları, sporun yaygınlaştırılması ve temel branş eğitimlerinin kazandırılması amacıyla 81 ilde gerçekleştiriliyor. Bu yılın açılış töreni de gençlerimizin ve halkımızın yoğun katılımıyla gerçekleşti. Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda, judo ve jimnastik gösterileri yapıldı ve bir müzik konseri düzenlendi. Ayrıca programın sonunda spor istasyonları ziyaret edilerek farklı spor branşları tanıtıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, 5-18 yaş aralığındaki tüm gençlerin ücretsiz olarak yaz spor okullarına katılabileceğini belirtti. Özdemir, gençlerin boş zamanlarını değerlendirebilecekleri ve sevdikleri spor branşlarında kendilerini geliştirebilecekleri bir fırsat sunulduğunu vurguladı. Spor alışkanlığının kazandırılması açısından yaz tatilinin gençler tarafından boş geçirilmemesi gerektiğini tavsiye eden Özdemir, tüm gençleri spor dolu bir yaz geçirmeye davet etti.