Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de şüpheli şekilde hayatını kaybeden Zerin Kılınç'ın ölümüyle alakalı hazırlanan mütalaada, sanık Yılmaz S. hakkında kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, tehdit suçundan ise bir yıla kadar hapis cezası istendi.

Türkçe (turkish)
Eskişehir'de şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Zerin Kılınç'ın ölümüyle ilgili hazırlanan mütalaada, sanık Yılmaz S. hakkında kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası, tehdit suçundan ise bir yıla kadar hapis cezası istendi.

Geçtiğimiz yıl haziran ayında evinin camından düşerek hayatını kaybeden Zerin Kılınç'ın ölümüne yönelik süren yargılama sürecinde, savcılık mütalaası oluşturuldu. Hazırlanan mütalaada, olay yerindeki incelemelerin ardından düzenlenen bilirkişi raporunda; maktulün sert bir zemine düşmesinde kendi iradesiyle mi yoksa bir baskısının etkisiyle mi meydana geldiği hususunun somut olarak ayrımının yapılamayacağının, olayın adli tahkikat ile aydınlatılmasının uygun olacağının kanaatine varıldığının belirtildi.

Türkçe (turkish)
Zerin Kılınç'ın ölümüne ilişkin süren yargılama sürecinde hazırlanan savcılık mütalaasında, olay yerindeki incelemelerin ardından hazırlanan bilirkişi raporuna göre, maktulün düşmesi kendi iradesiyle mi yoksa bir baskının etkisiyle mi gerçekleştiği konusunda kesin bir ayrım yapılamadığı belirtildi. Bu nedenle, olayın adli tahkikatla aydınlatılması gerektiği sonucuna varıldı.


Hazırlanan rapor

Zerin Kılınç ve tutuklu sanık Yılmaz S.'ye ait cep telefonlarının incelenmesi sonucunda hazırlanan raporda, sanığın maktulün çalıştığı iş yerindeki müdürle ilişkisi olduğunu iddia ederek maktul ile tartıştığı ve tehdit içerikli mesajlar gönderdiği belirlendi. Gönderilen mesajlarda tehdit içerikli ifadelerin yer aldığına dikkat çekildi. Raporda ayrıca, olay tarihinde sanığın maktulü darp ettiği, süpürge sapıyla vurduğu, kül tablası fırlattığı ve pencereye yakın olan maktulu iterek yerde düşmesine neden olduğu belirtildi.

Türkçe (turkish)
Zerin Kılınç ve tutuklu sanık Yılmaz S.'ye ait cep telefonları incelendi ve hazırlanan raporda, sanığın maktulün çalıştığı iş yerindeki müdürle ilişkisi olduğunu iddia ettiği ve tehdit içerikli mesajlar gönderdiği tespit edildi. Gönderilen mesajlarda tehdit edici ifadelere yer verildiği bildirildi. Raporda ayrıca, olay tarihinde sanığın maktulu darp ettiği, süpürge sapıyla vurduğu, kül tablası fırlattığı ve pencereye yakın olan maktulu iterek düşmesine neden olduğu belirtildi.


Sanık Yılmaz S. hakkında kadını kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, tehdit suçundan ise bir yıla kadar hapis cezası mahkemeden istendi.

Türkçe (turkish)
Sanık Yılmaz S. hakkında kadını kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası, tehdit suçundan ise bir yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Olay geçmişi

Geçtiğimiz yıl haziran ayında Emek Mahallesi Ertaş Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, 36 yaşındaki Zerin Kılınç, sevgilisiyle birlikte yaşadığı 2. kattaki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında ifadesine başvurulan sevgilisi Yılmaz S., serbest bırakıldı. Ancak Zerin Kılınç'ın ailesinin avukatının şikayetçi olmasıyla yeniden başlatılan soruşturma sonucunda gözaltına alınan Yılmaz S., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Türkçe (turkish)
Geçtiğimiz yıl haziran ayında Eskişehir'deki Ertaş Caddesi'nde meydana gelen olayda, 36 yaşındaki Zerin Kılınç, sevgilisiyle birlikte yaşadığı 2. kattaki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında ifadesi alınan sevgilisi Yılmaz S. serbest bırakıldı. Ancak Zerin Kılınç'ın ailesinin avukatının şikayetçi olması üzerine yeniden başlatılan soruşturma sonucunda Yılmaz S. gözaltına alındı ve tutuklandı.