Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen bir operasyonda, motosiklet hırsızlığıyla ilişkili olduğu düşünülen 5 kişi gözaltına alındı. Operasyon sırasında çalıntı motosikletler ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Olay Dinar ilçe merkezinde yaşandı. Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, motosiklet hırsızlığıyla ilgili bir ihbar üzerine harekete geçti. Ekipler, yapılan operasyonda çalıntı kaydı bulunan 2 motosiklet ve tescil kaydı bulunmayan bir parça halinde kullanılan motosiklet ile 13.19 gram metamfetamin adlı uyuşturucu madde buldu. E.B., İ.A., M.A.B., R.D. ve M.Ç. isimli 5 kişi olayla ilişkili oldukları tespit edilerek gözaltına alındı. Tutuklama talebiyle mahkemeye çıkartılan E.B. ve M.Ç. tutuklanırken, M.A.B., R.D. ve İ.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şahıslar hakkında uyuşturucu madde bulundurma ve kullanma suçundan da işlem yapıldı.