Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de Porsuk Çayı kenarında şüpheli hareketlerde bulunan bir genç kadın polis ekiplerini harekete geçirdi. Psikolojik rahatsızlığı olduğu iddia edilen kadın, Porsuk Çayı'na balık tutmaya geldiğini söyledi.

Olay, Porsuk Bulvarı Sahil Sokak'ta meydana geldi. 37 yaşındaki Ayşe K., psikolojik rahatsızlığı bulunduğu iddiasıyla Porsuk Çayı kenarında yalınayak gezerken plastik atık toplamaya başladı ve tehlikeli hareketler sergiledi. Çevredeki vatandaşlar durumu polise ihbar etti. Polis ekipleri olay yerine gelince Ayşe K., "Ne intiharı kardeşim? Balık tutuyorum burada" diyerek çevredekileri güldürdü.

Polis ekipleri tarafından su kenarından çıkarılan Ayşe K., gece saat 04.00'ten beri burada plastik atık ve balık topladığını, intihar gibi bir düşüncesi olmadığını belirtti. Ayakkabı ve kişisel eşyalarının çalındığını iddia eden kadın, kameraları görünce şarkı söylemeye başladı.

Porsuk Çayı kenarında yalınayak plastik atık toplayan ve balık tutmaya çalışan Ayşe K., çevredeki insanların tedirgin olduğunu şaşırdığını ifade etti. Kendisinin daha önce iki evlilik yapmış ve 5 çocuğu olduğunu belirten kadın, "Porsuk Çayı'na atlamıyordum. Balık tuttum ve suyla alkol şişelerini topladım. Sadece 5 dakikalığına oraya gittim, o sırada eşyalarım çalındı. Ben intihar etmeyeceğim. 5 çocuğum var ve onlar için mücadele eden biriyim. Plastikleri geri dönüşüme teslim edecektim, hatta 4 tane balık bile tuttum, balıklar aşağıda. Psikolojim hiçbir şekilde bozuk değil, buraya gelmeden önce papatya çayı içtim, rahatladım ve buraya öyle geldim. Biraz deniz havası almak istedim" şeklinde konuştu.

Polis ekipleri, kadının ifadesini almak üzere eşyalarını toplarken şarkılar söyleyerek karakola götürdü.