Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de bir kamyonda yaşanan kazada, araç yolda yan yattı. Meyve yüklü olan kamyonun devrilmesi sonucu meyveler yol üzerine saçıldı. Bu olayı fırsat bilen bazı vatandaşlar, saçılan meyveleri topladılar. Kazanın ardından araçtan çıkarılan sürücü, çok sayıda sağlık ekibinin uzun uğraşları sonucunda kurtarıldı.



Kazanın yaşandığı lokasyon, Eskişehir'in Tepebaşı ilçesi Fevziçakmak Mahallesi olarak belirtildi. 32 KH 099 plakalı kamyonun sürücüsü Ramazan Sağlam'ın kontrolden çıkardığı belirtildi. Kontrolü kaybedilen kamyon kaldırıma çıktı ve ardından yan yattı. Kamyonun devrilmesi sonucu kasasındaki meyveler yol üzerine dağıldı. Bu olayın ardından bazı vatandaşlar, yollarda saçılan meyveleri topladılar. Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi gönderildi.



Sıkışan kamyon sürücüsü Ramazan Sağlam, itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı. Sağlam'ın bilincinin açık olduğu ve Eskişehir Şehir Hastanesi'ne sevk edildiği bilgisi verildi. Kaza nedeniyle oluşan uzun araç kuyruğu, polis ekipleri tarafından kontrol altında tutularak trafiğin açılması sağlandı.

Ayrıca, çevredeki vatandaşlar ve itfaiye ekipleri, kamyonun elektriğinin kesilmesini sağlayarak herhangi bir yangın riskini önlediler. Polis ekipleri, olayla ilgili incelemelerini başlattılar.