Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Eskişehir'in Yunus Emre mahallesinde, yaklaşık 2 sene önce gerçekleştirilen kanalizasyon çalışması nedeniyle yapılmayan asfalt çalışması, bölge halkının büyük tepkisine neden oldu. Mihalıççık ilçesine bağlı olan Yunus Emre mahallesinde, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kanalizasyon çalışması sonrasında, yolların asfaltlanmaması sebebiyle mahalle sakinleri mağdur oldu. Yolların kötü durumu, araçlar için maddi hasar riski oluştururken, traktörlerin bile zorlukla ilerlediği belirtildi. Mahalleliler, yetkililere çağrıda bulunarak, sorunun çözülmesini talep etti.

Yunus Emre mahallesinde yaşayan Hüdayi Turgut, yapılan çalışmalar sonrasında yolların daha da kötü hale geldiğini ifade etti. Turgut, yıllardır asfalt istediklerini ancak belediyenin kanalizasyon çalışması nedeniyle yolların daha da bozulduğunu belirtti. Yeterli düzeltme çalışmalarının yapılmadığını söyleyen Turgut, mahallenin zaten kötü olan yollarının daha da kötü hale geldiğini dile getirdi. Turgut, kışın çamur ve yazın toz oluşan yolların araçlara zarar verdiğini, hatta traktörlerin bile güçlükle ilerleyebildiğini söyledi. Çok uzun süredir asfalt yapılacağı konusunda sözler verildiğini ancak henüz bir çalışmanın yapılmadığını ifade eden Turgut, yetkililerin bu sorunu bir an önce çözmesini beklediklerini belirtti.