Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı SunulduGaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı Sunuldu

Kütahya'da bir girişimci çift, 2 yıl önce kendi imkanlarıyla bir çilek parkı kurmuştur. Bu çilek parkı özellikle hafta sonları doğaseverlerin ilgisini çekmektedir. Vatandaşlar, çilek tarlasından kendi elleriyle çilek toplamakta ve daha sonra satın alabilmektedirler.

Kaan-Sevda Bülbül çifti, Çayca köyü yakınındaki Frig Vadisi Yolu üzerindeki çilek parkının Kütahya'da bir ilk olduğunu belirtmiştir. Çilek parkı 4 dönümlük bir arazi üzerine kurulmuş olup, gelenler sepetlerini alarak taze çilekleri ücretsiz bir şekilde toplayabilmektedirler. Daha sonra bu çilekleri kilosu 50 TL'ye satın alabilmektedirler. Ayrıca çilek parkında bir hayvanat bahçesi de bulunmaktadır.

Kaan Bülbül, çilek parkının ileriki günlerde daha da genişletileceğini söylemiştir. Şu anda çilek parkında yaklaşık 25 bin çilek fidanı bulunmaktadır. Çilek toplamaya gelen vatandaşlar ise burada çok güzel vakit geçirdiklerini belirtmişlerdir. Çocuklar doğayla iç içe olup çileğin nasıl yetiştiğini görebilmekte ve tadına bakabilmektedirler. Bu açık hava etkinliği onları rahatlatmakta ve güzel vakit geçirmelerini sağlamaktadır.

Kütahya'daki çilek parkı, İHA tarafından havadan da görüntülenmiştir. Bu görüntülerde çilek parkının geniş alanını ve doğal güzelliklerini görmek mümkündür.

#Kütahya #çilekparkı #doğaseverler #girişimciler