Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Eskişehir'de bisikletlerini basık şekilde modifiye ettiren ve süsleyen iki genç, gözleri gibi baktıkları araçlarına evlerine kadar sokuyor. Eskişehir'de yaşayan Ali Haydar ve Doğukan Şahin adındaki iki arkadaş, bisiklete olan ilgilerini ileriye taşıyarak bisikletlerini detaylıca modifiye ettirdi ve süsledi. Vatandaşların dikkatini çeken ilginç bisikletler, basık yapısıyla gözlere çarpıyor. Bisikletlerinin yere yakın olmasının ve vatandaşların bisikletlerle fotoğraf çekilmesinin hoşlarına gittiğini söyleyen iki arkadaş, akşam olunca bisikletlerini odalarına kadar soktuklarını ifade etti. Aileleriyle bu konuda sıkıntı yaşadıklarını da belirten genç arkadaşlar, bisikletlerine zarar gelmemesi için böyle yaptıklarını ve bisikletlerini süslemeye devam edeceklerini dile getirdi.

Eskişehir'de yaşayan Ali Haydar ve Doğukan Şahin adındaki iki genç, bisikletlerini modifiye edip süsleyerek dikkatleri üzerlerine çekiyorlar. Bisikletlerin basık yapısı ve ilginç tasarımlarıyla dikkat çeken gençler, bu araçlarına evlerine kadar sokuyor. Bisikletlerin yere yakın olmasının ve insanların fotoğraf çekmek istemesinin hoşlarına gittiğini belirten gençler, aileleriyle bazı sıkıntılar yaşasalar da bisikletlerine zarar gelmemesi için bu uygulamayı tercih ettiklerini söyledi.

"Bisikletimin yere yakın olması ve insanların bakması hoşuma gidiyor". Bisikletini sıfırdan kendisi modifiye eden Ali Haydar, bisikletini evine kadar sokuyor. Bisikletine olan sevgisini dile getiren Haydar, bisikletini ilgi çekici hale getirmek için bu modifikasyonları yaptığını söylüyor. Eskişehir'de dikkat çeken bir bisiklete sahip olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten genç, bisikletine çocuğu gibi baktığını ifade ediyor. Bisikletinin yere yakın olması, insanların ilgisini çekmesi ve fotoğraf çekmek istemesi Hoşdar'ın hoşuna gidiyor. Bisikletini evine sokma sebebi ise bisiklete zarar gelmesini istememesi ve ona değer vermesi.

"Kirlenmesin diye yağmurlu havalarda dışarıya çıkarmıyorum". Bisikletini basık şekilde modifiye eden Doğukan Şahin ise, bisikletin kendilerine yoğun ilgi çektiğini belirtiyor. Bisikletlerini daha da süslemek istediklerini ifade eden Şahin, basık yapının bisiklete güzel bir görünüm kattığını ve toprağa yakınlığının hoşlarına gittiğini söylüyor. Bisikletle gezinti yaptıklarında insanların ilgisini çektiklerini ve fotoğraf çektirmek istediklerini dile getiren genç, bazılarının bisikletin satılık olduğunu sorduğunu söylüyor. Bisikletlerinin temizliğine ve bakımına özen gösteren gençler, yağmurlu havalarda bisikletlerini eve sokup temiz tutmaya çalıştıklarını belirtiyor. Bisikletlerine büyük bir değer verdiklerini söyleyen gençler, bisikletlerini çocukları gibi seviyor ve süslemeye devam etmek istiyorlar.

#Eskişehir #bisikletmodifiye #gençler #yereyakınbisiklet #ilginçtasarım