Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik Müftülüğü, hafızlık kurslarında eğitim gören öğrencilerin motivasyonunu artırmak ve birlikteliğini sağlamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlemektedir. Bu çerçevede Osmanlı Hafızlık Erkek Kur'an Kursu'nda eğitim gören öğrenciler için Pazaryeri ilçesine bağlı Dereköy'de 1 haftalık bir kamp organize edildi. Ali Osman Özcan'ın, şehit olan oğlu Bilal Özcan adına tahsis ettiği evde gerçekleştirilen kamp, öğrencilerin zihin yorgunluklarını atmalarını sağlamak ve eğitimlerine devam etmelerine olanak tanımaktadır.

Kampı ziyaret eden Bilecik İl Müftüsü Ali Erhun, öğrencilerle bir araya gelerek hafızlığın önemi hakkında bilgi vermiştir. Müftü Erhun, hafızlığın büyük bir şeref olduğunu vurgulayarak, öğrencilere Allah'ın onları bu göreve layık gördüğünü ve büyük bir ayrıcalık elde ettiklerini söylemiştir. Dünyanın kirlendiği bir dönemde, öğrencilerin Allah'ın kelamını okuyup ezberlemelerinin önemine dikkat çeken Müftü Erhun, hafızlığın dünyadaki en büyük unvan olduğunu ve Allah katında geçerli bir rütbe olduğunu belirtmiştir. Müftü Erhun, şehit Bilal Özcan'a Allah'tan rahmet dileyerek, öğrencilere kamp imkanı sağlayan Ali Osman Özcan'a teşekkür etmiştir.

İl Müftüsü Ali Erhun'a ziyaretinde Pazaryeri İlçe Müftüsü Dr. Şerif Gedik de eşlik etmiştir.