Gözden kaçırmayın

Vakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret EttiVakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret Etti

Kütahya'nın 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi (OSB), genel kurulunu gerçekleştirdi. Açılışta yoklama ve saygı duruşunun ardından, yönetim ve denetim kurulu raporları okundu ve kabul edildi. Yönetim ve denetim kurulu ibraları da yapıldıktan sonra, yeni bütçe ve çalışma raporları görüşüldü.

30 Ağustos OSB Yönetim Kurulu üyeliklerine Salih Çetiner (Başkan), Mahmut Öztaş (Başkan Vekili), Mahmut Ciğer, Mustafa Yenipazar ve Mesut Yıldırım seçildi. Aynı zamanda denetleme kuruluna Veysel Örengül ve Erdinç Taşgın, OSB üst kuruluşu üyeliklerine ise Mustafa Yenipazar, Salih Çetiner ve Mahmut Öztaş oy birliği ile seçildi.

Genel kurul sonrası konuşan 30 Ağustos OSB Yönetim Kurulu Başkanı Salih Çetiner, "Yönetim kurulu ve şahsım adına gösterdiğiniz güven için teşekkür ediyorum. Bu güveni boşa çıkartmayacağız, mahcup olmayacağız. Kısa, orta ve uzun vadede tüm projeleri gerçekleştireceğiz. ORKÜSAN Kooperatifi projesi hala devam ediyor ve biz teknik ve bilgi desteği sağlıyoruz. Onların devreye girmesiyle buradaki sanayicilerin alt yapı işlemleri tamamlanmış olacak" dedi.