Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Afyonkarahisar'da bulunan Dinar Yurdu, Sandıklı Esma Sultan Yurdu ve Sinanpaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nü ziyaret etti. İl Müdürü Kasapoğlu, yurtları yerinde inceleyerek, talep ve ihtiyaçları tespit etti.

İlçe ziyaretlerine başlamadan önce, İl Müdürü Kasapoğlu Dinar Yurdu'na uğradı. Yurtta yapılan çalışmaları yerinde gözlemleyen Kasapoğlu, gençlerin taleplerini dinleyerek, ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Dinar ziyaretinin ardından İl Müdürü Kasapoğlu, Sandıklı ilçesinde bulunan Esma Sultan Yurdu'nu ziyaret etti. Gençlerin spor faaliyetlerine katılımını teşvik etmek amacıyla yapılacak projeler hakkında bilgi veren Kasapoğlu, yeni eğitim öğretim yılında gerçekleştirilecek etkinlikleri konuştu.

Son olarak, İl Müdürü Kasapoğlu Sinanpaşa ilçesine geçti. Burada bulunan Kapalı Spor Salonu ve halı sahayı inceleyen Kasapoğlu, genç sporcularla bir araya gelerek, ilçede yapılacak spor etkinlikleri hakkında bilgilendirme yaptı.

İlçe ziyaretlerini sürdüren İl Müdürü Kasapoğlu, gençlerin sağlıklı gelişimlerine katkı sağlamak ve spor etkinliklerine katılımlarını teşvik etmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Bu ziyaretlerde yapılan incelemeler doğrultusunda talep ve ihtiyaçların planlanacağı ve gençlerin sporla buluşmasının destekleneceği bir çalışma dönemi geçirileceği açıklandı.




#Afyonkarahisar #GençlikveSpor #İlMüdürü #İsmailHakkıKasapoğlu #DinarYurdu #SandıklıEsmaSultanYurdu #SinanpaşaGençlikveSpor #SporEtkinlikleri #GençlerinSporlaBuluşması