Gözden kaçırmayın

Vakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret EttiVakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret Etti

Türkiye ve dünya ekonomisindeki son gelişmelerin yer aldığı TOBB Haftalık Ekonomi Bülteni, 3-7 Temmuz 2023 tarihleri arasındaki dönemi kapsayan bilgileri içermektedir. Bu bülten, Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (TOBB) tarafından yayımlanmıştır.


Bülten, Türkiye'de ve dünyada ekonomik alanlarda yaşanan güncel olayları içermekte ve ilgilenenlere genel bir bakış sunmaktadır. Haberin detayları konular halinde sunulmuş ve okuyucunun anlaması kolaylaştırılmıştır.


TOBB Haftalık Ekonomi Bülteni, her hafta düzenli olarak yayımlanmakta ve Türkiye'nin ekonomik durumunu ve dünya ile olan ilişkilerini yakından takip edenler için önemli bir bilgi kaynağı olmaktadır. Ekonomiyle ilgili haberlerin yanı sıra, önemli rakamlar, istatistikler ve analizler de bültenin içeriğinde yer almaktadır.


Bu bülten, Türkiye'nin ekonomik performansı ve dünya ekonomisindeki değişimler hakkında bilgi sahibi olmak isteyen herkes için faydalı bir kaynaktır. Ayrıca, TOBB'un sosyal medya hesapları üzerinden de yayımlanan bu bülten, geniş bir kitleye ulaşmayı hedeflemektedir.


#TOBBHEB