Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Eskişehir'de fırlattığı alkol şişeleriyle fenomen olan ve 'Tekelci Ahmet Abi' olarak bilinen Ahmet Yılmaz, 48 yaşında hayatını kaybetti. Ahmet Yılmaz, 2010 yılında internette yayınlanan videosunda alkol şişelerini fırlatarak büyük bir izlenme rekoru kırmış ve 'Tekelci Ahmet Abi' lakabıyla tanınmıştı. Ne yazık ki, kanser nedeniyle genç yaşta vefat eden Ahmet Yılmaz'ın ölüm haberi, ailesi ve sevenleri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.




Yılmaz'ın fenomen olmasının ardından geçtiğimiz yıllarda yayınlanan videolarıyla ünlülerin programlarına katıldığı da biliniyor. Özellikle Hayrettin Onur Karaoğuz'un programına da konuk olan Ahmet Yılmaz, alkol şişelerini fırlatmasıyla özel bir yer edinmişti. Sosyal medyanın yükselişiyle birlikte paylaşım rekorları kıran Ahmet Yılmaz'ın fırlattığı alkol şişelerinin toplam değeri ise yaklaşık 4 bin TL olarak hesaplanmıştı.




Bunun yanı sıra Ahmet Yılmaz, 2011 yılında Eskişehir'de düzenlenen seçimlere de katılmıştı. 641 seçmenin oyunu almayı başaran 'Tekelci Ahmet Abi', siyasi bir figür olarak da tanınmıştı. Ancak, Ahmet Yılmaz'ın geçmişinde 10 farklı suçtan hapis cezası olduğu ortaya çıkmıştı ve bu nedenle 2016 yılında cezaevine gönderilmişti.




Ahmet Yılmaz'ın ani vefat haberi sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı. 'Tekelci Ahmet Abi' lakabıyla tanınan ve fenomen olan Ahmet Yılmaz, alkol şişelerini fırlatarak internet üzerinde büyük bir popülerlik kazanmıştı. Kendisiyle ilgili yapılan paylaşımların altına ise #TekelciAhmetAbi ve #AhmetYılmaz etiketlerinin kullanılması bekleniyor.