Gözden kaçırmayın

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan ve Baş Müfettiş Murat Alkan Yerel Müftülüğü Ziyaret EttiDiyanet İşleri Başkanlığı Hac Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan ve Baş Müfettiş Murat Alkan Yerel Müftülüğü Ziyaret Etti

Afyonkarahisar ve çevresinde, genel olarak az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor. Hava sıcaklıkları ise 1 ila 3 derece arasında artacak. Kuzeyli yönlerden orta kuvvette, yer yer kuvvetli rüzgarlar esecek.

Afyonkarahisar merkez ve İscehisar ilçesinde hava sıcaklığı 26 derece olacak ve hava az bulutlu ve açık olacak. Başmakçı ilçesinde ise hava sıcaklığı 28 derece olacak ve hava az bulutlu ve açık olacak.

Bayat, Bolvadin, Çay, Çobanlar, Emirdağ, Hocalar, İhsaniye, Kızılören, Sinanpaşa, Şuhut ve Sultandağı ilçelerinde hava sıcaklığı 25 derece olacak ve hava az bulutlu ve açık olacak. Dazkırı ve Dinar ilçelerinde ise hava sıcaklığı 29 derece olacak ve hava az bulutlu ve açık olacak.

Evciler ilçesinde hava sıcaklığı 30 derece olacak ve hava az bulutlu ve açık olacak. Sandıklı ilçesinde ise hava sıcaklığı 27 derece olacak ve hava az bulutlu ve açık olacak.

Yerel hava durumu hizmetlerini takip ederek, daha fazla bilgi alabilirsiniz. #havadurumu #Afyonkarahisar #sıcaklık #açıkhava #azbulutlu