Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Afyonkarahisar genelindeki yurtları ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İl Müdürü Kasapoğlu, bu kapsamda Dinar Yurdu, Sandıklı Esma Sultan Yurdu ve Sinanpaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

İlk olarak Dinar Yurdu'na giden Kasapoğlu, burada yurtta yapılan faaliyetleri ve talep edilen ihtiyaçları yerinde tespit etti. Ardından Sandıklı ilçesinde bulunan Esma Sultan Yurdu'nu ziyaret eden Kasapoğlu, yeni eğitim öğretim yılında gençlerin spor faaliyetlerine katılmalarını teşvik etmek için gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgi verdi.

Son durağı ise Sinanpaşa ilçesi olan Kasapoğlu, burada bulunan Kapalı Spor Salonu ve halı sahasını inceledi. Ayrıca genç sporcularla bir araya gelerek, ilçede yapılacak spor etkinlikleri hakkında bilgilendirme yaptı.

İlçe ziyaretlerine devam eden İl Müdürü Kasapoğlu, gençlerin sağlıklı bir şekilde yetişmelerini ve spor faaliyetlerine katılmalarını sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.