Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Bilecik 2. Amatör Lig A Grubu'nun şampiyonu Gülümbespor oldu ve şampiyonluk kupasını aldı. 2022-2023 futbol sezonunun sona erdiği Bilecik 2. Amatör Lig A ve B gruplarında, A grubunun şampiyonu Gülümbespor, B grubunun şampiyonu ise Akpınarspor oldu. Gülümbespor ve Akpınarspor, 1. Amatör Lig'e yükselmeye hak kazandı. A grubunda şampiyonluk için Yeniköyspor ile mücadele eden Gülümbespor, ligin son haftasında karşı karşıya geldi. Yeniköyspor, maçı 4-2 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti. Ancak, Gülümbespor yönetimi TFF'ye itirazda bulunarak, Yeniköyspor'un yaşı küçük ve büyük futbolcu esaslarına uymadığını iddia etti. Yapılan incelemelerin ardından TFF, Gülümbespor'un itirazını haklı bularak takımı 3-0 hükmen galip ilan etti. Böylece, Yeniköyspor'un 3 puanı silinerek 9 puana düşürülmesiyle Gülümbespor şampiyon oldu.

Gülümbespor, şampiyonluk kupasını Bilecik ASKF'da yapılan bir törende aldı. Futbol İl Temsilcisi Engin Toku'nun elinden kupasını alan takımın başkanı Aygün Kaplan ve Gülümbe Köyü Muhtarı Zafer Cenkiz de törende hazır bulundu. Toku, "Gülümbespor, 2022-2023 futbol sezonunun sona erdiği A grubunun şampiyonu oldu. Kendilerine bir sonraki sezon Bilecik 1. Amatör Lig'de başarılar dilerim" dedi.