Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Türkiye Triatlon Federasyonu, 2023 faaliyet programında yer alan TTF Eğirdir Triatlon Türkiye Kupası'nın, 15-16 Temmuz 2023 tarihlerinde Isparta'nın Eğirdir ilçesinde gerçekleştirileceğini duyurdu. Bu etkinlik, Türkiye Triatlon Federasyonu ve Eğirdir Belediyesi'nin işbirliğiyle düzenlenecek.

2023 Eğirdir Triatlonu, M3, Yıldız, Genç, Elit, Paratriatlon ve yaş grupları olmak üzere farklı kategorilerde yarışacak sporcuları bir araya getirecek. Yarışa katılan sporcular, 1500 metre yüzme, 40 km bisiklet ve 10 km koşu mesafesi olmak üzere toplamda üç disiplinde mücadele edecekler.

Eğirdir Triatlon Türkiye Kupası yarışlarına, Türkiye genelinde 32 farklı ilden 42 triatlon kulübü ve tahmini olarak 500 sporcunun katılması bekleniyor. Bu büyük organizasyon, sporcuların yeteneklerini sergilemeleri ve Türkiye Triatlon Federasyonu'nun hedefleri doğrultusunda daha da ilerlemelerine olanak tanıyacak.

TürkiyeTriatlonFederasyonu,EğirdirTriatlonTürkiyeKupası,2023,spor