Gözden kaçırmayın

Eskişehirspor, İnegöl Kafkas SK'yı Hazırlık Maçında YendiEskişehirspor, İnegöl Kafkas SK'yı Hazırlık Maçında Yendi

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Kütahya'da depreme dayanıksız olduğu ve tehlike arz ettiği için yıkılan merkez kapalı pazar yerinde başlayan çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmaların gerçekleştirildiği Çamlıbahçe Parkı, tarihi değerleri gün yüzüne çıkaracak şekilde projelendirildi. Başkan Işık, projeden bahsederek, "En kısa sürede burayı şehrimize yakışan bir parka dönüştüreceğiz" dedi.

Alipaşa Mahallesi'nde bulunan ve depreme dayanıksız olduğu için yıkılan merkez pazar yerinde, tarihi dokuyu gün yüzüne çıkaracak olan Çamlıbahçe Parkı'nın çalışmaları başladı. Kurban Bayramı'ndan önce etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle çalışmaların bir süre geciktiği belirtildi. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, projenin alanında incelemelerde bulundu.

Çamlıbahçe Parkı projesiyle ilgili olarak çevre esnafını ve vatandaşları bilgilendiren Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, çalışmaların hızla devam etmekte olduğunu söyledi. Işık, "Kütahya'nın merkezinde bulunan ve yoğun yağışlar nedeniyle geciken Çamlıbahçe Parkı projesi, şu anda hafriyat çalışmalarıyla hızla ilerliyor. En kısa sürede şehrimize yakışan bir park oluşturacağız. Merkez pazarımızı da hemen 150 metre ileride yapacağımız alana taşıyacağız" ifadelerini kullandı. Başkan Işık, ayrıca kamulaştırma çalışmalarının da devam ettiğini belirtti.

Çamlıbahçe Parkı projesi hızla ilerliyor. Belediye Başkanı Alim Işık, projenin ilerleyişi ve getireceği faydalar hakkında çevre esnafını ve vatandaşları bilgilendiriyor. Parkın yapımı için hafriyat çalışmalarına başlanmış durumda. Işık, projenin tamamlanmasıyla birlikte Kütahya'ya yakışan bir parka kavuşulacağını ve burada keyifli vakit geçirilebileceğini belirtiyor. Merkez pazarın da yeni bir alana taşınacağını ve çalışmaların sürdüğünü sözlerine ekliyor. Kütahya'nın tarihi dokusunu korumak ve değerlendirmek amacıyla yapılan bu proje, şehir için önemli bir kazanım olacak.

#Kütahya #ÇamlıbahçeParkı #BelediyeBaşkanı #AlimIşık #Proje #Park #KurbanBayramı #DepremeDayanıklı #TarihiDoku