Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen yaz kurslarına katılan çocuklar, tatillerini değerlendirme fırsatı buluyor. Çocuk Sanat ve Kültür Merkezleri bünyesinde yapılan eğitimlerde 18 farklı branşta eğitim veriliyor. 23 Nisan, Çukurhisar, Esentepe, Türkan Saylan Çocuk Sanat ve Kültür Merkezleri ile Özdilek Sanat Merkezi'nde çocuklara yaz tatillerini verimli bir şekilde değerlendirebilmeleri için çeşitli eğitimler düzenleniyor. 23 Nisan Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen eğitimlere çocukların yoğun ilgi gösterdiği görülüyor.

Eğitimler sadece eğlenceli değil, aynı zamanda sosyalleşmeye de olanak sağlıyor. Zumba eğitimleriyle çocuklar, hareket ederek hem sağlıklı kalıyor hem de dans ederek eğlenceli vakit geçiriyorlar. Uzman eğitmenler gözetiminde yapılan zumba dersleri, çocukların odaklanma ve koordinasyon becerilerini geliştirmelerine yardımcı oluyor. Ayrıca metabolizmayı da hızlandıran zumba, 7-9 yaş arasındaki 332 çocuğun katıldığı derslerde haftada 2 gün yapılmaktadır.

Bu yıl ilk defa açılan Japonca kursu ise çocuklara Japon kültürü ve dilini eğlenceli bir şekilde öğretmeyi amaçlıyor. Uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleşen derslerde çocuklar oyunlar ve şarkılar eşliğinde Japonca öğreniyorlar. 7-13 yaş arasındaki 106 öğrencinin katıldığı Japonca dersleri ise haftada 2 gün düzenlenmektedir.

Ayrıca 3-5 yaş arasındaki çocuklar için düzenlenen oyun ve beceri grubu etkinlikleri de büyük ilgi görüyor. Uzman eğitmenler eşliğinde yapılan etkinliklerde çocuklar bir yandan eğlenirken diğer yandan sosyalleşme imkanı buluyorlar. 278 çocuğun katıldığı oyun ve beceri grubu etkinlikleri sürekli olarak devam etmektedir.