Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Isparta'nın Senirkent ilçesinde muhtarın öldürülmesi olayının şüphelileri hakkında duruşma gerçekleştirildi. İddialara göre, Bekir Ö. tarafından öldürülen Büyükkabaca Köyü Muhtarı Yüksel Ülperen'in ölümüyle ilgili olarak 4 şüpheli mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada tutukluluklarının devamına karar verilerek duruşma ileri bir tarihe ertelendi. Şüpheliler arasında Bekir Ö., Hüseyin Ö., Bayram Ö. ve Tevfik Ö. yer alıyor. Emine Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.



Yüksel Ülperen'in eşi Ümmü Ülperen ve annesi Gülşah Ülperen de duruşmaya katılanlar arasındaydı. Bekir Ö.'nün annesi Emine Ö. mahkemede söz alarak, Yüksel Ülperen ile aralarında bir husumet olduğunu ve sürekli tehdit altında olduklarını iddia etti. Ayrıca oğlunun Yüksel'in oğlu Mehmet tarafından sürekli olarak para istediğini belirtti. Olay günü oğlunun kahvede dövüldüğünü öğrendikten sonra Bekir ile kahveye gittiklerini ve o esnada silahla karşılaştıklarını anlattı. Konuşmaların ardından silah sesi duyduğunu ve oğlunun Yüksel'i vurduğunu söyledi.



Mahkemenin sorusu üzerine Emine Ö., oğluna kalbine sıkması için talimat verip vermediği sorusuna "Hayır, herhangi bir şekilde böyle bir şey söylemedim" cevabını verdi. Duruşmada ifade veren diğer şüpheliler de olay günü yaşananları anlattılar. Tevfik Ö., oğlu Hüseyin'in dövüldüğünü öğrendikten sonra olay yerine silahlarla gittiklerini belirtti. Yüksel Ülperen'in elinde tabanca gördüğünü ifade etti ve sonrasında silah sesi duyduğunu söyledi. Bayram Ö., Yüksel ile husumetlerinin oğlu Mehmet yüzünden olduğunu ve olay günü oğlunun dövüldüğünü öğrendiklerini anlattı. Hüseyin Ö. ise olay günü kendisine yönelik saldırı olduğunu ve ailesini korumak amacıyla ateş ettiğini söyledi.



Mahkeme başkanının sorusu üzerine Tevfik Ö., Yüksel Ülperen hakkında şikayetçi olmadıklarını ve meseleyi çözebilecek tek ki