Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Kütahya Valisi Ali Çelik, yoğun programına rağmen, vatandaşlarla bir araya gelmekten kaçınmıyor. Vali Çelik, Halk Günü Toplantısı'nda 58 kişiyle birebir görüştü. Bu toplantılar, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini doğrudan ifade etme imkanı buldukları ve çözüm bulma fırsatı sunduğu için önemli bir platform sağlıyor. Bu sebeple, vatandaşlar Vali Çelik'e teşekkür etti.

Kütahya Valisi Ali Çelik, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşlarıyla düzenli olarak Halk Günü Toplantıları düzenliyor. Bu toplantılarda, vatandaşların sorunlarına ve taleplerine çözüm bulmak için Vali Çelik'in desteği bulunuyor. Toplantıya Vali Ali Çelik'in yanı sıra, ilgili kurum müdürleri de katılıyor ve taleplerin hızlı bir şekilde çözülmesi için çalışma yapılıyor.

Vali Ali Çelik, toplantıda olduğu gibi, vatandaşların isteklerini, önerilerini ve şikayetlerini dinledi ve not aldı. Kendisine iletilen her konunun takipçisi olacağını belirten Vali Çelik, vatandaşların taleplerinin hızlı bir şekilde sonuçlandırılması için ilgili müdürlere talimat verdi. Bu yaklaşımıyla Vali Çelik, vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak için çaba harcayan bir yönetici olduğunu gösterdi.

Vali Ali Çelik'in Halk Günü Toplantısı hakkında bir basın açıklaması yaptı. Vali Çelik, devletin vatandaşlar için her konuda çalışmalar yaptığını söyledi, ancak zaman zaman uygulamalarda eksikliklerin olduğunu kabul etti. Bu nedenle, vatandaşların sorunlarını bizzat dinlemek ve çözüm bulmak için Halk Günü Toplantıları düzenlediklerini ifade etti. Vali Çelik, vatandaşlardan gelen geri bildirimleri alarak çözüm üretmeye devam edeceklerini de belirtti.

#Kütahya #ValiAliÇelik #HalkGünü #SorunÇözme