Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Kütahya 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mahmut Öztaş, OSB'nin genişlemesinin şehir ve ülkeye büyük katkı sağlayacağını söyledi. Genel kurulda konuşan Öztaş, son 4 yılda çalışan personel sayısında 3.5 kat artış sağlandığını ve yeni dönemde daha fazla çalışan alacaklarını belirtti. Ayrıca, OSB'nin stratejik konumuyla da dikkat çeken Öztaş, yatırımcıların başarılarıyla bölgenin ulusal ve uluslararası katma değer üreten bir OSB haline getirilmesi için çalıştıklarını vurguladı. Öztaş, genişleme sürecindeki kamulaştırma çalışmalarını da tamamlayarak OSB'nin daha da büyüyeceğini ifade etti. Devletin ve özel idarenin desteğiyle sürecin uygulanmasında başarılı olacaklarını belirten Öztaş, OSB'nin tren yolu gibi ayrıcalıklarını daha etkin bir şekilde kullanacakları günlerin yakın olduğunu dile getirdi.

Kütahya 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mahmut Öztaş, OSB'nin ihracat hedefini ön planda tuttuklarını söyledi. Sorunlarının olduğunu ancak bu sorunları güçleriyle ve enerjileriyle aşacaklarını belirten Öztaş, en çok merak edilen konulardan birisinin Hamburger Kağıt Fabrikasının faaliyete geçme tarihi olduğunu ifade etti. İlgili yatırımcı ve konuyla ilgili kurulların konuyu takip ettiğini belirten Öztaş, yatırımcılara teşekkür etti ve gövdelerini taşın altına koyarak çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Kütahya'ya daha fazla istihdam, yüksek değerli üretim ve ihracat hedeflerini yükselten bir OSB için birlikte çalışacaklarını vurguladı.

#Kütahya #OrganizeSanayiBölgesi #OSB #yatırım #ekonomi