Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Belediyesi, Ordu Bulvarı'nda yapılacak kaldırım yenileme çalışmalarına başladı. İlk olarak Ordu Bulvarı ve Yeşilyol bölgesindeki kaldırımlar sökülerek yerlerine daha sağlam ve modern görünüme sahip beton parke ve bordür taşları döşeniyor. Bu çalışma, alt yapı ve kazı çalışmalarının ardından gerçekleştiriliyor. Toplamda yaklaşık 16 bin metrekare bir alanda gerçekleşecek olan bu yenileme çalışması, şehrin farklı noktalarında da devam edecek.

Bu kaldırım yenileme çalışmaları kapsamında, belediye kendi tesislerinde ürettiği taşları kullanıyor. Yapılan düzenlemeler gereği, ihtiyaç duyulan güzergahların kaldırımları yenilenirken, eski doğal parke taşları şehrin farklı bölgelerinde kullanılacak. Bu sayede, hem daha dayanıklı kaldırımlara sahip olacaklar hem de eski parke taşlarını değerlendirme imkanı bulacaklar.

Ordu Bulvarı ve Yeşilyol bölgesindeki kaldırımların yenilenmesiyle başlayan bu çalışmalar, önümüzdeki dönemde şehrin farklı noktalarında da devam edecek. Belediye, üst yapı seferberliği kapsamında daha güvenli ve estetik bir görünüme sahip kaldırımlar oluşturmayı hedefliyor. #AfyonkarahisarBelediyesi #KaldırımYenileme #KentDüzenleme.