Gözden kaçırmayın

Asfaltlama Çalışmaları BaşlıyorAsfaltlama Çalışmaları Başlıyor

Emirdağlı kadınlar, İstanbul'un tarihi zenginliklerini Emirdağ Belediyesi kültür gezileri ile yeniden keşfediyor. Emirdağ Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen kültür gezileri sayesinde kadınlarımız, Ayasofya Camii, Yerebatan Sarnıcı, Mısır Çarşısı, Topkapı Sarayı, Galata Kulesi gibi İstanbul'un sembolü haline gelmiş mekanları ziyaret ediyor. Ardından yapılan Boğaz turuyla birlikte, kadınlarımız güzel bir gün geçiriyor ve öğle yemekleri ücretsiz olarak ikram ediliyor.



Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, düzenlenen turlarla kadınların hem İstanbul'u keşfettiklerini hem de birlikte güzel vakit geçirerek sosyalleştiğini vurguluyor. Koyuncu, "Emirdağlı kadınları bu turlarla bir araya getirerek kaynaşmalarını sağlıyor ve kültür şehri İstanbul'u keşfetme imkanı veriyoruz. Kadın kardeşlerimiz, hayatımızın her alanında bizlere destek olan varlıklarıdır ve onlar için yapabileceğimiz her şey azdır. Turlarımıza katılmak isteyen değerli kardeşlerimizin isimlerini Emirdağ Belediyesi Kadın Kültür Evine yazdırmaları yeterli olacaktır" diyor.



Kadınlarımız, İstanbul'un güzelliklerini yakından görme imkanı buldukları için Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya teşekkür ediyorlar. Kadınlar, Koyuncu'ya kadına verdiği değer ve destek için minnettar olduklarını ifade ediyorlar.