Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçenin geleceği için yeni su kaynakları aradıklarını belirterek, su sıkıntılarına karşı tedbir almak için büyük bir çaba sarf ettiklerini söyledi. Şahin, ilçenin kuruluşundan bu yana kullanılan su kaynaklarını devreye alarak gelecekte oluşabilecek su sorunlarına karşı önlem aldıklarını kaydetti.

Başkan Şahin, yaptıkları çalışmalarda yeni su kaynaklarını arama yanında tarihi su kaynaklarını da ekonomik olarak halka katkı sağladıklarını vurguladı. İlçede önemli iki konuya da dikkat çeken Şahin, Karasu Projesi'nin ekonomik ömrünü tamamladığını ve artık yeterli su sağlayamadığını, ayrıca Kızıldamlar'da çöplerin vahşi bir şekilde depolandığını belirtti. Bu sorunları çözmek adına Osmaneli Belediyesi olarak çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Özellikle Osmaneli'nin değerli Balaban suyunu çeşmelerle birleştirdiklerini dile getiren Şahin, bu tarihi su kaynağının ilçe halkına ekonomik olarak da katkı sağlayacağını söyledi. Şahin ayrıca, zeytin bahçeleri için önemli olan sulama projesinin de devam ettiğini ve bu projeyi hayata geçirmek için sondaj çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Başkan Şahin, su kaynaklarıyla ilgili çalışmalarının gece-gündüz devam ettiğini vurgulayarak, hedefledikleri suyu bulmak için büyük bir çaba sarf ettiklerini sözlerine ekledi.

#Osmaneli #BelediyeBaşkanı #SuKaynakları #SuSorunu #Çevre