Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandıAfyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecik ilindeki hastanelere Sağlık Bakanlığı tarafından 15 doktor ataması yapıldığını duyurdu. Yıldırım, atamaların Bilecik merkez ve ilçelerindeki devlet hastanelerine gerçekleştirildiğini belirtti. Bu atamaların 10 uzman ve 5 pratisyen doktoru kapsadığını aktaran Yıldırım, ayrıca Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Bozüyük, Gölpazarı, İnhisar, Osmaneli ve Pazaryeri ilçelerindeki hastanelere toplamda 13 doktorun atandığını söyledi.

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine 2 doktor atandığı bilgisini veren Yıldırım, diğer hastanelerde ise farklı branşlarda atamalar yapıldığını belirtti. Buna göre, Bozüyük Devlet Hastanesine fiziksel tıp ve rehabilitasyon ile ruh sağlığı ve hastalıkları uzmanlarından 1'er doktor atandı. Gölpazarı İlçe Devlet Hastanesine ise 1 aile hekimliği uzmanı ve 1 pratisyen doktorun atandığını açıklayan Yıldırım, İnhisar İlçe Devlet Hastanesine 1 pratisyen doktorun, Osmaneli Mustafa Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesine ise 1 anesteziyoloji ve reanimasyon, 1 çocuk sağlığı ve hastalıkları ile 1 genel cerrah uzmanı atandığını söyledi. Pazaryeri İlçe Devlet Hastanesine ise 1 aile hekimliği, 1 iç hastalıkları ve 1 pratisyen doktorun atandığını belirten Yıldırım, bu atamaların şehir ve vatandaşlar için hayırlı olmasını diledi.

Bu doktor atamalarının gerçekleşmesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Milletvekili Halil Eldemir'in büyük katkıları olduğunu dile getiren Yıldırım, kendilerine teşekkür etti. Haberin sonuna #Bilecik #doktorataması etiketlerini eklemek uygun olacaktır.