Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik'te seyir halindeki hurda yüklü bir tırın kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu yaşanan trafik kazası nedeniyle Bilecik-Eskişehir kara yolu yaklaşık bir saat süreyle trafiğe kapandı. Kazanın meydana geldiği bölgede 3 kilometrelik bir araç kuyruğu oluştu.


Kazaya ilişkin bilgilere göre, Bilecik'te Eskişehir istikametine seyir halinde olan Mehmet Kara (42) yönetimindeki 11 AAT 612 plakalı hurda yüklü tır, Ertuğrulgazi Tüneli'ne gelmeden sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak orta refüje çarptı ve ardından yola devrildi. Kazada tır sürücüsü Mehmet Kara yaralandı ve olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldı. Yaralı daha sonra Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Jandarma ekipleri de kaza ile ilgili inceleme başlattı.


Öte yandan, kazanın meydana geldiği Bilecik-Eskişehir kara yolu yaklaşık bir saat süreyle trafiğe kapanırken, kaza bölgesinde 3 kilometrelik bir araç kuyruğu oluştu. Trafik ekipleri, kaza yerinde gerekli güvenlik önlemlerini alarak trafiğin normale dönmesini sağladı.


#Bilecik #trafikkazası #trafikkapandı #hurdatır #jandarma