Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de TEKSAN Sanayi Sitesi'nde yaşanan taşkın sorunu, esnafı isyan ettiriyor. Her yağmurdan sonra yaşanan taşkınlar, bölgedeki altyapı sorununu gündeme getiriyor. Esnaf, belediyeden altyapı düzenlemesi sözünün unutulduğunu belirterek Büyükşehir Belediyesi'ne sitem ediyor. Yağmurların durmasıyla birlikte sözlerin de unutulduğunu dile getiren vatandaşlar, uzun zamandır çözüm beklediklerini ve belediyenin bu konuda duyarsız olduğunu söylüyor. Trafik tıkanıklığına ve araçların suda mahsur kalmasına neden olan bu sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğini vurguluyorlar.

TEKSAN Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren esnaflar, her yağmurdan sonra yaşanan altyapı sorunu yüzünden zor durumda olduklarını dile getiriyor. Altyapının yetersiz olduğunu ve belediyenin çözüm üretmediğini ifade eden esnaflar, işlerinin durduğunu ve araç trafiğinin tıkandığını belirtiyor. Vatandaşlar, defalarca dilekçe yazdıklarını, altyapı sorununu dile getirdiklerini ve çeşitli istişarelerde bulunduklarını ancak hiçbir sonuç alamadıklarını söylüyor. Belediyenin geçici çözümlerle yetindiğini ve sorunu tam anlamıyla çözmediğini belirten vatandaşlar, "Her yağmurda eziyet çekiyoruz. Belediye bize altyapıyı düzeltme sözü verdi ama yağmurlar dinince sözler de unutuldu" diyorlar.

TEKSAN Sanayi Sitesi esnafının sorunlarına ilişkin bir açıklama yapan Yasin Can Altıntaş, uzun yıllardır altyapı problemiyle uğraştıklarını ifade ediyor. Ticarethanesinde su baskını yaşadığını ve belediyenin duyarsız olduğunu söyleyen Altıntaş, belediyeye yazdıkları dilekçelerin yanıt bulmadığını vurguluyor. Altıntaş, yolların tıkalı olduğunu, araçların sel suları altında kaldığını ve işyerlerinin de su bastığını belirterek "Esnaf olarak çok tedirginiz, sorunumuz çözülmediği sürece ticaretimiz etkilenmeye devam edecek" diyor.

TEKSAN Sanayi Sitesi'nde her yağmurdan sonra yaşanan altyapı sorunu sadece esnafı değil, ziyaretçileri de etkiliyor. Mehmet Erol, bu sorunu sıkça gözlemlediğini ve sanayi yollarının yıllardır sorun teşkil ettiğini dile getiriyor. Asfalt sorununun da üzerine eklediği Erol, "Arıklardan yetkililerden yapılması gerekenleri bekliyoruz. Yağışların artmasıyla birlikte altyapının yenilenmesi şart, şehir büyüdükçe altyapının da yenilenmesi gerekiyor" şeklinde konuşuyor.

#Eskişehir #TEKSANSanayiSitesi #altyapıproblemi #taşkın #esnaf #belediye #sorun #yağmur #trafik #oluumsuzsonuç #asfalt #isyan