Gözden kaçırmayın

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret EttiAk Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Emirdağ Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve rahat bir şekilde seyahat edebilmeleri için asfalt çalışmalarını hızlandırıyor. Aziziye ve Adaçal Mahallelerinde yaşayanların yoğun olduğu Toki bölgesinde, sıcak asfalt uygulaması yapılıyor.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Yeni sezon çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Koyuncu, "Emirdağ sürekli olarak büyüyen ve gelişen bir yerleşim alanı. Biz de vatandaşlarımızın taleplerine daha hızlı yanıt verebilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Yeni sezon asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, mahallelerimizin ihtiyacı olan asfalt çalışmaları için yoğun bir çalışma içerisindeler. Bu kapsamda, TOKI evlerimize ve yeni devlet hastanemize giden yollardan biri olan Aziziye ve Adaçal Mahallelerinde asfalt serimi gerçekleştiriyoruz. Emirdağ'a yakışan bir hizmet sunuyoruz ve halkımıza en iyi şekilde hizmet etmek için çaba sarfediyoruz" dedi.

#EmirdağBelediyesi #asfaltçalışması #konforluulaşım #güvenliyol