Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen AIESEC Kültürler Panayırı, belediye bahçesinde renkli bir etkinlikle gerçekleşti. Etkinlikte farklı kültürler bir araya gelerek öğrencilerin kültürler arası etkileşim deneyimlemesine ve eğlenmesine olanak sağladı.

Panayırda öğrenciler, Mısır, Hindistan, Türkmenistan ve Kazakistan gibi ülkelerin kendilerine özgü danslarını sergiledi. Aynı zamanda, katılımcılara kendi ülkelerinin yemeklerini ikram ettiler. Bu sayede hem dansların hem de lezzetlerin farklı kültürlere olan özgünlüğünü deneyimleme imkanı buldular.

Bu renkli etkinlik, öğrencilere kültürel çeşitliliği gözlemleme ve farklı kültürlerle etkileşime geçme fırsatı sunarken aynı zamanda da eğlenceli bir atmosferde geçti. Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün bu organizasyonu, farklılıkların bir araya gelerek renkli bir etkinlik haline dönüşmesini sağladı.

#Kütahya #AIESEC #Kültür #Panayır